Őrült vallomást tett Cristiano Ronaldo: mindössze ennyin múlt a visszavonulása

Gianluigi Buffon, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo
TOPSHOT - Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) shares a light moment with Juventus's Italian goalkeeper Gianluigi Buffon (C) and Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (C/L) as they wait ahead of the awarding of the title of "Best Men's Player in Europe" at the conclusion of UEFA Champions League group stage draw ceremony in Monaco on August 24, 2017. (Photo by VALERY HACHE / AFP)
Vágólapra másolva!
Meglepő dolgokat állít a nemrég megjelent önéletrajzi könyvében Cristiano Ronaldo. A világklasszis játékos Lionel Messiről is szót ejt, és a Paris Saint-Germain folyamatos érdeklődéséről is szót ejtett.

Önéletrajzi könyv jelent meg Cristiano Ronaldóról idén októberben, akinek továbbra is bizonytalan a jövője a Manchester Unitedben. A 37 éves játékos beszélt a Paris Saint-Germain érdeklődéséről is, szerinte egyből központi szereplő lenne, ahogy aláír Franciaországba.

"Tisztában vagyok vele, hogy az ajtó mindig nyitva áll előttem. Szinte látom magam, ahogy a Parc des Prince gyepére lépek

50 ezer portugál bevándorló előtt. Egészen elképesztő lenne" - magyarázta Ronaldo. Az ötszörös aranylabdás arról is mesélt, hogy Lionel Messi miatt majdnem visszavonult 2018-ban, végül azonban Luka Modric "megmentette karrierjét" - írja a Bors.

Cristiano Ronaldo visszavonult volna, ha Lionel Messi kapja az Aranylabdát Forrás: AFP/Valery Hache

Véleményem szerint ez a klubváltás (Juventusba való igazolása) volt a fő oka annak, hogy 2018-ban nem kaptam meg az Aranylabdát.

Ha Lionel Messi kapja meg az Aranylabdát, én biztosan visszavonulok.

Ronaldo hamarosan a portugál válogatottal készülhet majd a 2022-es katari vébére.