Messit zaklatta a FIFA-elnök barátja, állítólag vizsgálatot indítottak

A FIFA eljárást indított a Messit zaklató, vb-trófeát fogdosó sztárszakács ellen
Vágólapra másolva!
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) vizsgálatot indított a török sztárséf, Salt Bae ellen, aki a világbajnoki döntő után a pályán ünnepelt az argentin játékosokkal és többször is megfogta a vb-trófeát.

A török Nusret Gökce, ismertebb nevén Salt Bae hatalmas népszerűségnek örvend az Instagramon. Az éttermébe a legnagyobb sztárok járnak, van arannyal bevont steak is potom félmillió forint körüli értékben. Az első éttermét még Isztambulban nyitotta 2010-ben, de ma már Ankarában, Dohában és Dubajban is van étterme. A közösségi oldalán közel 50 millió követővel rendelkező sztárszakács rendszeresen bratyizik a sportolókkal, zenészekkel és egyéb hírességekkel is, azonban a vb-döntő után nyújtott magánszáma feldühítette a futballszurkolókat.

Az argentinok győzelme után ugyanis Salt Bae is bement a pályára, folyamatosan szelfizgetett a játékosokkal, nem egyszer pedig a világbajnoki trófeát is megfogta, ami szigorúan tilos.

A szabályok alapján a trófeát csak egy rendkívül szűk csoport foghatja meg. Ide tartoznak a világbajnok focisták, a FIFA tisztségviselői és az állami vezetők.

A dolog most ott tart, hogy a interneten napok óta elterjedt videók és mémek után a FIFA eljárást indított a török sztárséffel szemben, ami elég komikusan hat, mivel a Twitteren fellelhető az a videó, amelyben a FIFA elnöke, Gianni Infantino bratyizik a török séffel.

Egy másik Twitter poszt szerint baráti viszonyban vannak

Salt Bae egyébként nem csak a vb-trófeával fotózkodott, hanem minden pillanatot kihasznált, hogy magát népszerűsítse. A lefújás után Lionel Messire próbált meg ráakaszkodni, de a hétszeres aranylabdás jól láthatóan próbálta levegőnek nézni a török sztárszakácsot.