Francia focibotrányok, egy edzőlegenda távozása és nagymellű sportolók döbbentették meg a világot

fbl rugby charity Horizontal EXHIBITION MATCH CHARITY GAME
Real Madrid's French coach Zinedine Zidane (L) and Didier Deschamps looks on during a charity game with football and rugby legends on May 27, 2019 in Bordeaux, southwestern France. (Photo by NICOLAS TUCAT / AFP)
Vágólapra másolva!
Kedden a francia labdarúgó-válogatott és az Atlético Madrid csapata állt a hírek középpontjában, de a lelátón és a küzdőtéren magukat megmutató nőkre is nagy figyelem összpontosult.

Azok után, hogy a csapatkapitány Hugo Lloris úgy döntött, hogy nem lép pályára többet a francia válogatottban, Kylian Mbappé pedig különleges okokból a Barcelonába igazolhat, most a szövetségi kapitányi poszt körül forog minden a 2018-as világbajnoknál. Zinedine Zidane válthatja Didier Deschamps-ot, ezt azonban nem mindenki várja túl lelkesen, köztük a francia szövetség elnöke sem.

Zinedine Zidane (balra) válthatja Didier Deschamps-ot a franciák kispadján Forrás: AFP/Nicolas Tucat

Spanyolországban már tényként kezelik, hogy az idei szezonban szenvedő Atlético Madrid nagy változásokon megy át: Diego Simeone és Joao Félix is távozhat a csapattól – utóbbi már állítólag el is dőlt, hogy hová.

A katari vb-n óriási népszerűséget szerző Ivana Knöll ezúttal az amerikai kosárligában (NBA) keltett nagy feltűnést, Jakabos Zsuzsanna és a korábbi pornós bokszolónő Elle Brooke pedig a képeivel okozott döbbenetet.