Még mindig a Liverpool, kicsúszott melle miatt magyarázkodik a ketrecharcos

775897935 fbl Horizontal FOOTBALL
Liverpool's German manager Jurgen Klopp reacts during the UEFA Champions League last 16 first leg football match between Liverpool and Real Madrid at Anfield in Liverpool, north west England on February 21, 2023. - Real Madrid won 5-2. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A szerdai nap még mindig a Liverpool hihetetlen összeomlásáról szólt, illetve érdekes magyarázatot adott vereségére a brazil ketrecharcos, de egy kézis extra mozdulat is bekerült az összefoglalónkba. Visszapillantó.

A Bajnokok Ligája szerdai játékapja után magyar játékosok remek szerepléséről írhattunk, a Lipcse bravúros meccséről ITT olvashat.

Szerdán még mindig téma volt az, hogy a Real Madrid idegenben 5-2-re kiütötte a Liverpoolt úgy, hogy az angolok 2-0-ra vezettek. A legjobb mémeket ITT szedtük össze.

A világ vezető ketrecharcos szervezete, a UFC Las Vegasban rendezett gálájának végén Jéssica Andrade különös magyarázatot adott az Erin Blanchfield elleni vereségére, még pedig azt, hogy egy pillanatra nem figyelt oda, amikor kicsusszant a melle a ruhája alól.

A férfi kézilabda Európa-liga A-csoportjában a magyar szövetségi kapitány, Chema Rodríguez által irányított portugál SL Benfica 28-27-re kikapott hazai pályán a Bartók Donátot foglalkoztató svájci Kadetten Schaffhausen a meccsen az izlandi Ódinn Thór Rikhardsson nem mindennapi gólt dobott.