Nagyszerű hír a Fradi-szurkolóknak: Sztanyiszlav Csercseszov megszólalt a sérültekről

GOJAK, Amer; BADIASHILE, Benoit akció egész alakos fotó FOTÓ FOTÓTÉMA
Budapest, 2022. október 27. A ferencvárosi Amer Gojak (j) és Benoit Badiashile, a francia csapat játékosa a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 5. fordulójában játszott Ferencváros - AS Monaco mérkőzésen a Groupama Arénában 2022. október 27-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Az Európa-liga jövő heti nyolcaddöntőjére készülő Ferencváros a Mezőkövesd vendégeként tartja a főpróbáját a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. A meccset megelőzen a Fradi edzője, Sztanyiszlav Csercseszov beszélt a várakozásiról, na meg a sérültek állapotáról is új információkat osztott meg.

"A debreceni mérkőzésen sajnos két újabb sérültünk lett Samy Mmaee és Pászka Lóránd személyében, de

a napokban Amer Gojak és Baráth Péter újra edzésbe állhatott"

- mondta Csercseszov a fradi.hu-nak. Hozzátette, ez a hét is a felkészüléssel telt, mint mindegyik. Mivel pénteken játszottak, egy nappal kevesebb idő jutott a gyakorlásra, de a cél nem változott.

A ferencvárosi Amer Gojak újra edzésbe állt Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"A folytatásban már nem szeretnénk pontokat veszíteni.

Most nagyon jó a csapatszellem. Nem számítok könnyű meccsre a Mezőkövesd ellen, nehéz dolgunk lesz, de felkészültünk" - árulta el a tréner.

A 2022/2023-as idényben eddig egyszer, 2022. október 16-án találkozott bajnokin a Mezőkövesddel a Fradi, akkor idegenben 2-1-es vereséget szenvedett.

Csercseszovot nem a visszavágás reménye fűti Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Nem gondolok arra, hogy nekünk most revansot kéne vennünk – jelentette ki Sztanyiszlav Csercseszov. - Mindig a következő mérkőzés jár a fejemben,