Súlyosan megsérült a magyar válogatott focista, kiütötték a Realt, jegyértékesítési botrány Fehérváron

Elképesztően nehéz helyzetben a MOL Fehérvár
Vágólapra másolva!
A szerdai nap sem telt eseménytelenül a hazai és a nemzetközi sportvilágban, így ha lemaradt volna, most egy helyen megmutatjuk a legérdekesebb történéseket április 17-éről!

A labdarúgó Bajnokok Ligája második elődöntőjének visszavágóján a Manchester City hazai pályán ütötte ki a címvédő Real Madrid csapatát, így Pep Guardiola együttese jutott be az isztambuli fináléba, ahol majd az olasz Internazionale csapatával találkozik.

Egy brutális belépő után súlyosan megsérült Kádár Tamás, a Paks 57-szeres magyar válogatott labdarúgója.

A kiesés ellen küzdő MOL Fehérvár FC ingyenjegyekkel próbálta a szurkolókat a stadionba csábítani a sorsdöntő Zalaegerszeg elleni meccsre, ám a fehérvári drukkereknek felkínált belépőkre a rivális szurkolók csaptak le.

Elképesztően nehéz helyzetben van a MOL Fehérvár Forrás: molfehervarfc.hu

Bemutatta új mezét a Ferencváros labdarúgócsapata. A zsinórban ötödik, összességében 34. bajnoki címét begyűjtő csapat szerelését Kubatov Gábor klubelnök mutatta meg a közösségi médiában egy videóval.

Kiderült, mennyi pénzt keresnek az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) játszó magyar válogatott focisták. Gazdag Dániel és Sallói Dániel fizetése is emelkedett.

A franciák elleni győzelem másnapján a magyar jégkorong-válogatott tagjai a szurkolókkal találkoztak Tamperében. A finnországi világbajnokságon szereplő csapat és a magyar drukkerek együtt mulattak a szurkolói zónában.