Élő adásban esett össze a vb-t megjárt focista a Real Madrid meccsén - videó

57625916 Horizontal FOOTBALL MATCH WORLD CUP SPORT-ACTION FULL LENGH ACTION GOALPOSTS BACK VIEW SOCCER PLAYER GOALKEEPER
English forward Wayne Rooney (C) tries to score as Trinidad and Tobago's defender Brent Sancho (L) and Trinidad and Tobago's goalkeeper Shaka Hislop (behind) defend in their opening round Group B World Cup football match at Nuremberg's Franken Stadium, 15 June 2006. England won the match 2-0. AFP PHOTO / ROBERTO SCHMIDT (Photo by ROBERTO SCHMIDT / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid labdarúgócsapata kétgólos hátrányból felállva, 3-2-re győzte le az AC Milan együttesét az Egyesült Államokban megrendezett felkészülési mérkőzésen. A találkozó előtt az ESPN szakértőjeként dolgozó Shaka Hislop élő adásban esett össze.

A Trinidad és Tobago válogatottjával a 2006-os világbajnokságon is szereplő 54 éves exkapus éppen a pasadenai stadionban segített felvezetni a találkozót, amikor tántorogni kezdett és eszméletlenül esett rá a riportertársára.

Az ESPN riportere, Dan Thomas később a közösségi oldalán jelezte, hogy Hislop magához tért, és ellátják az orvosok. A félidőben pedig bejelentkezett, és elárulta, hogy Hislop már beszélni is tud, a családját pedig értesítették a történtekről.

A 26-szoros válogatott Hislop pályafutása során a legtöbb időt Angliában játszotta, a Newcastle United, a West Ham United és a Portsmouth játékosa is volt a szigetországban.