Vágólapra másolva!
Akárhogy kotorásztunk és válogattunk a keddi hírek között, szinte csak sokkoló tartalmakat találtunk. De annyira azért nem rossz a helyzet, hogy ne tudnánk azért egy-két kellemesebb hírt is becsempészni. Ha kész a reggeli kávé, jöhetnek a hírek!

Okvetlen az élre kívánkozik, hogy Marco Rossi kihirdette az utolsó két Európa-bajnoki selejtezőjére készülő magyar fociválogatott keretét. A Bulgária és Montenegró elleni találkozókra részben a szükség diktálta a névsort, amiben így óhatatlanul vannak meglepetések.

Rossi helyzete még csak hagyján, Kisvárdán bezzeg borzalmas állapotok uralkodnak. Az NB I utolsó helyén álló csapatnál megint edzőt váltottak, jöhet az újabb megmentő.

Az NB II-ben is kitört a botrány! Ami igazából vihar egy pohár vízben. Miért ne mehetne oda egy játékos nevelőklubja szurkolóihoz akkor is, ha már másik csapatban játszik? A Vasas drukkerek azonban most nem látnak a pipától.

Szerencsére azért ez még nem Dél-Amerika... Ott ugyanis Luis Diaz után ezúttal Neymar családját vették célba a bűnözők, és csak a csodával határos módon menekültek meg a sztár szerettei az emberrablásra készülő gengszterek elől.

Bárcsak a Barcát is elrabolná már valaki sóhajthatnak a katalán csapat drukkerei, kedvenceik ezúttal ugyanis a BL-ben sokkolták őket, ahol szégyenszemre megleckéztette őket egy csapat, amelyiknek még saját pályája sincs.

Robert Lewndowski sem érti, hogy mi történt a Barcával Hamburgban Forrás: AFP/Axel Heimken

De még mindig jobb Barca-drukkernek lenni manapság, mint Lyon-szurkolónak: a francia foci egykori büszkesége, a hétszeres bajnokcsapat horrorisztikusan kezdte az idényt, jelenleg utolsó helyen áll a Ligue1-ben. Hogy jutottak idáig? Mi is erre kerestük a választ!

A nyáron tragikus versenybalesetben meghalt svájci kerékpáros, Gino Mäder édesapja megdöbbentő nyilatkozatot adott a fia halálának körülményeit feltáró vizsgálat lezárultával.

A maga nemében az is sokkoló, amit Iga Swiatek művelt a női teniszezők idényzáró világbajnokságán.

És akkor az ígért magyar siker a végére! Ha focimeccs nem is lesz Szófiában, azért még születhet magyar siker a bolgár fővárosban, például Marozsán Fábián jóvoltából.