Meglepő dologtól retteg a világ legszexibb sportolónője

2022.09.27. 08:16

A világ legszexibb sportolónőjének tartott Alica Schmidt elárulta, hogy változtatni fog az edzésmódszerein, mert attól fél, hogy fizikailag nem fogja bírni a terhelést és összeesik a futópályán.

A The Sun megírta, hogy a 23 éves német szépség alig várja, hogy elkezdje a tréningeket és nekivágjon az atlétikai idénynek, de a korábbiakhoz képest több mindent megváltoztat az edzésmódszereiben.

"Néhány dolgot megváltoztatok a felkészülésemben. Lassú tempóban fogom kezdeni az edzéseket és kipihenten, hogy jó teljesítményt nyújtsak és bírjam erővel. Nem tudok egyik pillanatról a másikra 0-ról 100 százalékra ugrani, az túl sok lenne" - árulta el Schmidt.

Attól félek, hogy az első vagy a második nap után összeesnék a pályán, ha túl nagy intenzitással vágnék bele az edzésbe" - tette hozzá a dögös futó.

Alica Schmidt átgondolt edzésmódszerekkel vág neki az idénynekForrás: dpa Picture-Alliance via AFP/usage worldwide/Beautiful Sports/Axel Kohring

A szexi sportolónő az augusztusi Európa-bajnokságon az első egyéni versenyén ezüstéremig jutott, a 400 méteres váltó tagjaként pedig az ötödik helyen zárt a müncheni kontinenstornán.

Az Instagramon hatalmas népszerűségnek örvendő sportolónő gyakran kényezteti rajongóit szexi fotóival.

Alica Schmidt szexi fotóiért lapozzon: 

Előző
  • 1
  • 2
Következő
Ajánlataink