Vágólapra másolva!
Minden jel szerint hamarosan hazatér Portugáliába Cristiano Ronaldo. A világsztár focista és családja már ki is választotta a leendő otthonukat.

Jól értesült források szerint az ingatlan a fővárostól, Lisszabontól csupán 30 kilométerre található nyugatra, a Cascais régióban, egészen pontosan Quinta da Marinha közelében, ami Portugália legdrágább és legelegánsabb része.

Az ingatlan jelenleg 11 millió eurót ér, de a tervezett átépítésekkel ez közel a duplájára, 21 millióra (kb. 8,7 milliárd forint) nőhet az értéke, amivel magasan az ország legdrágább lakóingatlana lesz.

Ronaldo jövője kérdéses a Manchester Unitednél. A Tottenham elleni bajnoki végén mutatott viselkedése - miután nem csereként sem léphetett pályára, percekkel a lefújás előtt beviharzott az öltözőbe - nyomán Erik Ten Hag kizárta a csapatból. Az edző és az ötszörös aranylabdás sztár kedden rendezte ugyan a nézeteltérést, és Ronaldo visszakerült a moldáv Sheriff Tiraspol ellen készülő Európa-liga-keretbe, de minden jel szerint legkésőbb a szezon végén végleg távozik Manchesterből.