Kínos photoshop-bakit szúrtak ki a rajongók az argentin sztárfocista hatalmas mellű feleségénél - képek

Wanda Nara kilenc év után hagyta ott a PSG sztárjátékosát, az argentin válogatott Mauro Icardit
Vágólapra másolva!
A török Galatasaray futballistájának, Mauro Icardinak a párja, Wanda Nara megint a hatalmas melleivel nyűgözte le a rajongóit a közösségi médiában.

Bár az év elején még úgy tűnt, hogy Mauro Icardi és felesége szétmennek, úgy tűnik a viharfelhők eloszlottak és Wanda Nara élvezi az isztambuli életet az argentin focitával.

Icardi felesége és ügynöke ráadásul ismét egy erotikától túlfütőtt Instagram-bejegyzéssel igyekezett rajongói kedvében járni, ezúttal ugyanis falatnyi fekete fehérneműben mutatta meg hatalmas melleit népes követőtáborának.

A közel 17 milliós követőtáborból azonban néhányan észrevettek egy furcsaságot, miszerint a képeket photoshoppolták. A sasszemű követőknek szemet szúrt, hogy az egészen keveset takaró fehérneműben pózoló modell kezében meglehetősen csálén áll a bögre, pontosan úgy, mintha kissé megszaladt volna a photoshop.

- írta az egyik kommentelő.

"Tisztára photoshop!" - írta egy másik.

Ugyanakkor még ha utólag meg is szerkesztette a képeket a 36 éves argentin modell, a rajongók többségét cseppet sem zavarta, amit jól mutat, hogy már több mint félmillión kedvelték a bejegyzést.