Vágólapra másolva!
A kétszeres Bajnokok Ligája-győztes RK Krim Mercator újabb világsztárok érkezését jelentette be a következő szezonra, amit immáron nyolc új klasszissal a soraiban fog majd elkezdeni.

Rég nem látott erősségű kerettel kezdheti meg a 2021-22-es szezont a szlovén RK Krim Mercator csapata. A 2001-ben és 2003-ban a BL-trófeát is megnyerő együttes további három alkalommal is bejutott a sorozat döntőjébe (1999, 2004, 2006), de az elmúlt egy évtizedben a romló anyagi helyzetének köszönhetően már nem tudott versenyképes lenni a legjobbakkal szemben.

A 2010-es években szinte mindig bejutott a legrangosabb európai sorozat középdöntőjébe, azaz a legjobb 12 csapat közé, de onnan a továbbjutás csupán egyszer, 2013-ban sikerült, amikor az elődöntőig meneteltek. A mostani évadban a nyolcaddönntő jelentette a végállomást, de a nála jóval esélyesebb CSZKA Moszkva elleni párharc első mérkőzését meg tudták nyerni, életjelet adva magukról.

Újabb aláírások az RK Krim Mercatornál❗️ A klub belső poszton a világ- és Európa-bajnok francia irányítóval, Allison...

Közzétette: ChampSport International Sport Agency2021. március 24., szerda

A Krim a nyáron nyolc új játékossal a soraiban fogja megkezdeni az új idényt. A korábban bejelentett Barbara Arenhart, Andrea Lekic, Tjasa Stanko és Dragana Cvijic után szerdán bejelentették, hogy Allison Pineau, Katarina Krpez és Sanja Radosavljevic is csaatlakozik az együtteshez, valamint visszatér az egy évet kihagyó Alja Koren Varagic.

Uros Bregar csapatának személyében a mostani szezonra igencsak erőssé váló BL-mezőny egy újabb, négyes döntőre esélyes együttessel gazdagodik.