Vágólapra másolva!
Nem sikerült a bravúr Takács Zoltánnak a dubai ökölvívógálán. A Felix Promotion fiatal öklözője a sérült Gálfi András helyett szállt ringbe a WBO nagyközépsúlyú kisvilágbajnoki címéért, de sérülés miatt fel kellett adni a dél-afrikai Andile Tshongolo elleni viadalt.

Az eredetileg 12 menetesre tervezett Gálfi András-Andile Tshongolo összecsapásra a magyar bunyós kézsérülése miatt nem kerülhetett sor, így helyette a mindössze öt profi mérkőzéssel rendelkező Takács Zoltán lépett ringbe a WBO nagyközépsúlyú interkontinentális bajnoki övéért. Sajnos Takács szereplését nem kísérte szerencse: a magyar bunyós lába a negyedik menetben megsérült, így a hetedik menet végén jelezte, feladja az összecsapást.

A többi mérkőzés már sikeresebben alakult a Felix Promotion versenyzői számára. A váltósúlyú Matolcsi József a harmadik menetben kiütötte ki Filip Bystrikovot a WBC kisvilágbajnoki címmeccsén, nagypehelysúlyú Nagy János hat menetet követően pontozással nyert Rakhim Mingaleev ellen, míg Milan Mirkovic a hatodik menetben kiütötte Ashley Whiteboyt.