Nadal után a svájciak sztárteniszezője is koronavírusos lett

tennis Oly Horizontal
Switzerland's Belinda Bencic celebrates a point during her Tokyo 2020 Olympic Games women's singles semifinal tennis match against Kazakhstan's Elena Rybakina at the Ariake Tennis Park in Tokyo on July 29, 2021. (Photo by Tiziana FABI / AFP)
Vágólapra másolva!
A svájciak olimpiai bajnok teniszezője, Belinda Bencic is megfertőződött a koronavírussal a múlt heti, Abu-Dzabiban rendezett bemutatótornát követően.

Bencic kedden közölte, hogy pozitív tesztet produkált és súlyos tünetei is vannak.

Mindezt egy nappal azt követően jelentette, hogy a spanyolok 20-szoros Grand Slam-tornagyőztes sztárja, Rafael Nadal is pozitív lett a viadalról hazaérkezve. Bencic eredetileg a US Open-bajnok Emma Raducanuval játszott volna Abu-Dzabiban, a 19 éves brit játékos azonban nem tudott elutazni a tornára, ugyancsak koronavírus-fertőzés miatt.

Abu-Dzabiban december 12-én rendezték meg a Forma-1-es világbajnokság idei sorozatának utolsó futamát, míg a múlt héten a nyíltvízi úszók világkupa-sorozatának záró versenyére került sor. A rövidpályás úszók világbajnoksága pedig múlt csütörtökön kezdődött, és kedden (ma) ér véget.