Következő mérkőzések
Szerbia
21:002024. június 16.
Anglia
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Vágólapra másolva!
A dán autóversenyző, Ronnie Bremer két akkorát kapott a szeme közé a minap Dánában, hogy a járdán végezte. Az ok banális: egy közértben egy nő meg akarta előzni a pénztárnál Bremert.

Úgy látszik, hogy Ronnie Bremer azt sem szereti, ha egy közért pénztáránál előzik meg őt - arról nem is szólva, hogy a versenypályán milyen ideges lesz ettől. Most azonban nem egy versenyen történtek miatt került be a hírekbe, hanem azért, mert valaki leütötte őt egy közért előtt Dániában.

„Vásárolni voltam, amikor egy nő elém vágott a sorban. 

Mondtam neki, hogy várjon, aztán legyintettem egyet és kimentem az üzletből" – mondta a sportoló. Amikor kiértem a parkolóba, újra láttam a nőt. Mosolyogva odamentem hozzá és annyit mondtam neki, hogy azért remélem, ennyire tényleg nem volt sürgős a dolog. A nő egy számomra idegen nyelven mondott valamit, majd odahívott egy férfit. Azt hittem, hogy a férfi is mondani akar valamit, de nem, a fickó ököllel az arcomba ütött. Közben azt ordította, hogy miért zavarom az ő asszonykáját? Az ütéstől egy beton járdaszegélyre estem. A tettes, mint aki jól végezte dolgát, lelépett.

Az egész incidens csak néhány másodpercig tartott. Bremer ezek után hazament és pontos személyleírást adott a rendőrségnek. A hatóságok most is keresik az elkövetőt.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről