Vágólapra másolva!
A múlt hét végén kezdetét vette a spanyol pontvadászat, amelynek nyári átigazolási időszakát idén is a csillagászati összegekért megkötött transzferek uralták. Nem egy egyesület hatalmas pénzekért szerződtetett új futballistákat, miközben Spanyolországban közel hatvan olyan futballista van, akinek nincsen klubja, és ingyen igazolható lenne - köztük olyan sztárok, mint Josep Guardiola, Kiko vagy Robert Jarni.

Guardiola egyelőre csapat
nélkül
BarcelonaOlympiakos

Francesco Narváez Machón, azaz Kiko szintén saját jó szándékából hagyta ott egyesületét, az Atlético Madridot, miután a fővárosi gárda nem jutott vissza a Primera Divisiónba. A támadó iránt az olasz Lazio érdeklődött, olyannyira, hogy a csatárt egy tüzetes orvosi vizsgálatnak vetették alá, amelyet követően azonban mégis elálltak a transzfertől - úgy látszik, Kiko lába még mindig nem jött teljesen rendbe az elmúlt két évben végrehajtott két műtét után. A csatár ügynöke, Miguel Narváez Machón, aki nem más, mint Kiko édesapja, tehát kereshet új csapatot fiacskája számára, de egyelőre nem járt sikerrel, bár a hírek szerint a török Galatasaray megoldást jelenthet.

Ugyancsak csapat nélkül áll a horvát válogatott játékosa, Robert Jarni, aki az előző idényben a Las Palmasban szerepelt. Az új idényben azonban nem tartanak igényt a futballista szolgálataira, Jarni viszont be akarja perelni az egyesületet, mondván, még mindig tartoznak neki. De nincs klubja többek között az olasz Marco Lannának (ő a Real Zaragoza játékosa volt utoljára), Miguel Angel Ramisnak (ő a Deportivo futballistája volt, bár kölcsönben a Santanderben szerepelt), Patxi Ferreirának (ex-Rayo Vallecano) és Perica Ognjenovicsnak (volt Real Madrid) sem.

Korábban:

Kapitányi intelem Guardiolának

Hová megy Guardiola?