Vágólapra másolva!
Zárt kapuk mögött az immár nulla pontos Ferencváros 2-1-re legyőzte a bajnoki címvédő MTK-t az Arany Ászok Liga negyedik fordulójának nyitányán. Az örökrangadónak nem csak a hangulata, a színvonala is nyomasztó volt.  

Arany Ászok Liga, negyedik forduló:
Ferencvárosi TC - MTK Hungária 2-1 (1-1)
Üllői út, zárt kapuk mögött
vezette: Bede
FTC: Szűcs - Vukmir, Dragóner, Kiss - Bognár, Lipcsei, Zováth, Leandro - Rósa D., Gera, Sasu (Penksa, 59.)
MTK: Végh - Pusztai (Rednic, 65.), Komlósi, Juhász, Füzi - Zavadszky, Halmai, Jezdimirovic (Pisont, 78.), Czvitkovics (Silva, 46.) - Torghelle, Illés
gól: Sasu (31.), Gera (61. - 11-esből), illetve Torghelle (43.)
sárga lap: Leandro (21.), Rósa (28.), Zováth (85.), illetve Halmai (20.), Pusztai (36.), Komlósi (58.)

31. perc: Juhász rossz ütemben csúszott egy lapos indítás után, nem érte el a labdát, ami Sasu elé került, a támadó pedig 14 méterről a kivetődő Végh alatt a kapuba lőtt (1-0).

43. perc: Füzi beadását követően Torghelle senkitől sem zavartatva vehette át a labdát, majd higgadtan helyezett Szűcs lába között a kapu közepébe (1-1).

61. perc: Penksa tolta el a labdát Pusztai mellett a 16-oson belül, majd elesett, Bede játékvezető pedig 11-est ítélt. Gera a kapu bal oldalába lőtt (2-1).

Az első játékrész elején mezőnyfölényt harcolt ki az MTK, de próbálkozásai veszélytelenek voltak. Ugyanakkor a Ferencváros ellentámadásai többször is kapura lövéssel végződtek, vagyis a hazai együttes megérdemelten szerzett vezetést félóra elteltével. A vendégek viszont a hátralévő időben is többet birtokolták a labdát, s ennek eredményeként egy védelmi hiba után sikerült egyenlíteniük.

A találkozó második félidejét sok pontatlan átadás jellemezte. A Ferencváros némi szerencsével győzött. Az üres lelátók előtt hangulat nélküli mérkőzést vívott a két együttes.