Vágólapra másolva!
Az [origo] érdeklődésére a Ferencvárosnál elmondták, hogy csütörtöktől árusítják a Feyenoord elleni labdarúgó UEFA-kupa-mérkőzés belépőit, amelyeket a találkozó helyszínén, a Puskás Ferenc-stadionban, valamint az FTC Üllői úti pénztárában is megvásárolhatnak a szurkolók.

A zöld-fehérek vezetőségének döntése alapján azok a drukkerek, akik a Feyenoord és a Basel elleni hazai mérkőzésekre is megvásárolják belépőjüket, 8000, 5000 és 4000 forintos áron tehetik ezt meg.

Természetesen a magasabb kategóriájú biléták a jobb helyekre szólnak, míg az olcsóbbak a kapu mögötti szektorokba. Amennyiben csak a hollandok elleni találkozót akarja valaki megnézni, 4500, 3500 és 2500 forintos jegyekből válogathat. A jegyek árusítása csütörtökön kezdődik, méghozzá a Puskás Ferenc-stadion, valamint az FTC Üllői úti pénztáraiban.

A hollandok előzetesen ezer szurkoló érkezését jelezték, sőt a rotterdami klub biztonsági szolgálata saját beléptető rendszerét is elhozza Budapestre, ezáltal - ha hinni lehet az előjelzéseknek - kizárólag névvel és címmel ellátott Feyenoord szurkolói klubtagok foglalhatnak helyet a fővárosi arénában.

Bánki József