Vágólapra másolva!
A Videotontól elszenvedett 3-0-s vereség után szinte az összes portugál újság azt várja, hogy a Sporting labdarúgócsapatának vezetése menessze Ricardo Sá Pinto vezetőedzőt.

Videoton - Sporting 3-0

A Record című sportnapilap "Sá Pintónak nincs mozgástere" címmel közölt írást, amelyben azt fejtegette, a szakembernek órái lehetnek hátra a Sporting élén, a megalázó fehérvári vereség után ugyanis egyhangú döntés várható a menesztésével kapcsolatban.

A lap azt írja, Sá Pinto teljesen elszigetelődött, eddig minden mérkőzés után a csapattal tartott, hogy kezet fogjon velük és együtt megköszönjék a közönségnek a biztatást, de ezúttal egyből az öltözőbe sietett.

Az újság megszólaltatta a Videoton portugál játékosát, Marco Caneirát, aki azt mondta, érzi, hogy válságban van a Sporting, és szégyen számára ez a teljesítmény.

A Diário de Notícias szintén biztosra veszi az edző menesztését, ez azt jelenti, hogy a vasárnapi, Porto elleni rangadón vagy az eddigi másodedző, Oceano vagy a technikai igazgató Manuel Fernandes ül a kispadon. A végső megoldást azonban egy külföldi szakember jelentheti.

Az A Bola honlapja összeomlásról és katasztrófáról írt, az O Jogo "Csak ez hiányzott" címmel jelent meg.

Forrás: Ojogo.pt

A Sporting hajnal fél 4-kor ért haza Lisszabonba, a csapatot a repülőtér melletti úton húsz dühös szurkoló várta, ők hevesen mutogattak a játékosok felé.