Élő közvetítés
Belgium
ÉLŐ
Szlovákia
Vágólapra másolva!
A Győri ETO sportigazgatója, Sasa Stevanovic fojtogatta a technikai igazgató segítőjét. Stevanovic lábteniszezés miatt akart neki felmondani, de a segítő nem fogadta el ezt.

Közös megegyezéssel távozik a klubtól Sasa Stevanovic, a Győri ETO FC sportigazgatója - írja a Kisalföld, amely szerint kedden a klub alkalmazottaiból, és néhány bejáratos vendégből álló csapat a stadion tornatermében lábteniszezett, amikor a terembe lépve Sasa Stevanovic felszólította a technikai igazgató segítőjét, hogy öt perc múlva legyen az irodájában.

Az irodában a sportigazgató közölte a segítővel, hogy a lábteniszezés miatt felmond neki. A segítő állítólag erre közölte, hogy Stevanovic nem a munkáltatója és a felmondást nem fogadja el, majd elhagyta az irodát.

Stevanovic erre utánament, és a folyosón fojtogatni kezdte a fiatalembert. A lap úgy tudja, amennyiben Stevanovic nem fogadná el a közös megegyezést, akkor a technikai igazgató segítője könnyű testi sértésért, és más egyéb jogcímen is rendőrségi feljelentést tesz ellene.

Mindent egy helyen az Eb-ről