Higuaínnak vissza kellene vonulnia a futballtól

Wolfsburg, 2015. április 16.
Ricardo Rodriguez, a Wolfsburg (b) és Gonzalo Higuain, az olasz Napoli argentin játékosa a labdarúgó Európa Liga negyeddöntőjének első mérkőzésén a németországi Wolfsburgban 2015. április 16-án. (MTI/EPA/Peter Steffen)
Wolfsburg, 2015. április 16. Ricardo Rodriguez, a Wolfsburg (b) és Gonzalo Higuain, az olasz Napoli argentin játékosa a labdarúgó Európa Liga negyeddöntőjének első mérkőzésén a németországi Wolfsburgban 2015. április 16-án. (MTI/EPA/Peter Steffen)
Vágólapra másolva!
A Dnyipro védője szerint Gonzalo Higuaínnak tartania kéne magát saját elhatározásához, és vissza kellene vonulnia a futballtól. A Napoli csatára az ukránok elleni EL-elődöntő előtt nyilatkozott meggondolatlanul. 

„A meccs előtt azt mondta, ha a Napoli nem jut be az Európa Liga döntőjébe, akkor visszavonul a játéktól – mondta a riportereknek Artem Fedeckij, a 2-1-es összesítéssel döntőbe jutó Dnyipro hátvédje. „Várok holnapig, hátha. Szerintem az embernek felelősséget kell vállalnia a szavaiért. Persze az is lehet, hogy csak minket kezelt le ennyire.”

Higuaínnak nem volt jó meccse Kijevben, két nagy helyzetet is elrontott, így a Napoli gól nélkül maradt, és kiesett az Európa Ligából. Ennek ellenére valószínűleg nem fog visszavonulni, de Nápolyból talán távozik a nyáron.

Szerintünk nem vonul vissza Forrás: MTI/EPA/Peter Steffen

Fedeckij később az ukrán hadsereg katonáinak ajánlotta a Dnyipro történelmi győzelmét. „Ezt a győzelmet a minket védelmező katonáinknak ajánlom. Ők a mi igazi hőseink” - mondta a védő.