Élő közvetítés
Románia
ÉLŐ
Ukrajna
Vágólapra másolva!
Óriási bajba kerülhetnek az Arsenal sztárfocistái. Az angol The Sun birtokába jutott egy videó, amelyben látható, hogy a csapat sztárjátékosai egy londoni klubban magukról megfeledkezve buliznak, és kéjgázt szívnak.

Az angol lap értesülése szerint az észak-londoni csapat sztárjai - Alexandre Lacazette, Mattéo Guendouzi, Mesut özil, Pierre-Emerick Aubameyang, Shkodran Mustafi, Henrih Mhitarjan és Sead Kolasinac – augusztusban, a Premier League nyitófordulója előtt eresztették ki a felkészülési időszakban felgyülemlett fáradt gőzt a Hanover Square-en található Tape nevű klubban.

A megérkezésük után mindenki leadta a mobiltelefonját

– nyilván, hogy ne készítsenek egymásról kompromittáló felvételeket – majd lekísérték őket a klub VIP termébe.

Az Arsenal játékosai jócskán elengedték magukat a szezonkezdet előtt Forrás: The Sun

Az Arsenal játékosai több mint 30 ezer fontos számlát csináltak (10 és fél millió forint), miután elfogyasztottak több liter whiskey-t, vodkát és pezsgőt, ráadásul sorra szívták el a dinitrogén-oxiddal töltött lufikat is.

A legnagyobb felháborodást talán a francia Mattéo Guendouzi megmozdulása váltotta ki. A 19 éves játékos ugyanis pár másodpercre az eszméletét is elvesztette, miután szívott a kéjgázzal töltött lufiból.

Ha a rajongóik - és az edzőik - látták volna mi történt, biztosan rettegnének. Egyfolytában szívták a gázt, úgy tűnt bármikor kimúlhatnak. A göndör hajú fiatal játékos el is ájult, majd a kanapé oldalára ereszkedett" - mondta az egyik klubban dolgozó szemtanú.

Az eset után az Arsenal 2-0-s vereséget szenvedett a Premier League nyitófordulójában a Manchester City ellen, majd a Chelsea otthonában is kikapott 3-2-re. Azóta viszont beindult az északi-londoni csapat szekere. Unai Emery együttese minden sorozatot figyelembe véve augusztus 18-án szenvedett utoljára vereséget, azóta 20 mérkőzést vívott meg veretlenül.

A remek szereplés ellenére az Arsenal szóvivője elmondta, hogy el fognak beszélgetni a játékosokkal az esetről, mert a viselkedésük méltatlan volt a klubhoz.

Mindent egy helyen az Eb-ről