Így vigasztalta a manchesteriek gólszerzője az ellenfél játékosát

fbl Horizontal FULL LENGTH ACTION
Paris Saint-Germain's French defender Presnel Kimpembe (L) fights for the ball with Manchester United's Belgian forward Romelu Lukaku during the UEFA Champions League round of 16 second-leg football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris on March 6, 2019. (Photo by Martin BUREAU / AFP)
Vágólapra másolva!
Sokáig lesz még téma a focivilágban a Manchester United PSG-vel szembeni történelmi fordítása a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Az angolok 3-1-es győzelmével véget ért meccs azonban nemcsak a végeredmény, hanem több apró momentum miatt is emlékezetes maradhat. Ilyen például az, amit a manchesteriek két gólját szerző Lukaku tett a lefújás után.

Az angolok belga játékosa, Romelu Lukaku a meccs végén nem csapattársaival ünnepelt, hanem odalépett a magányosan szomorkodó Presnel Kimpembéhez, hogy megvigasztalja a PSG 23 éves játékosát.

Nem ez az első eset, hogy Lukaku próbál lelket önteni fiatal ellenfelébe: 2017 októberében a Benfica 18 éves kapusát, Mile Svilart ölelte magához, miután a potyagólja miatt vereséget szenvedett a csapata.