Nézzen bele Szoboszlai Dominikék edzésébe! - videó

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik és csapattársa, Tyler Adams közösen készülnek az RB Leipzig edzőtáborában
Vágólapra másolva!
Az osztrák Alpok 744 méter magasan fekvő településén, a Salzburgi-Mészkő-Alpokban elterülő Saalfelden am Steinernenben edzőtáborozik az RB Leipzig. Szoboszlai Dominik csapata az elvonulás szinte minden momentumát rögzíti és meg is mutatja a szurkolóknak a különböző közösségi médiafelületeken. 

Habár tavaly decemberben jelentették be, hogy a 20 éves Szoboszlai Dominik a Lipcséhez igazol, makacs lágyéksérülése miatt csak idén július közepén mutatkozhatott be új csapatában, az AZ Alkmaar elleni felkészülési mérkőzésen.

A tizenkétszeres magyar válogatott focista gyógyulása érdekében kihagyta az Eb-t, most azonban teljes erőbedobással vesz részt az RB Leipzig ausztriai edzőtáborában. Az Instagramra feltöltött egyik fotója arról árulkodik, hogy csapattársával, az amerikai válogatott Tyler Adams-szel edzés közben kezet ráztak arra, hogy a középpályás minden adandó alkalommal gólpasszal ajándékozza majd meg a magyar támadót.

Az RB Leipzig beszámolója szerint az edzőtáborban Szoboszlai válogatott csapattársai, Gulácsi Péter és Wili Orbán is részt vesznek.

Korábbi sérülése miatt Szoboszlai külön edzésprogramot követ a csapaton belül.