Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia
Vágólapra másolva!
A Bild információi szerint a Bayern München és a német labdarúgó-válogatott védője, Niklas Süle pozitív koronavírus tesztet produkált.

A 26 éves német futballista annak ellenére adott pozitív mintát, hogy már be volt oltva. Ennek eredményeként a válogatottnak el kellett halasztania a hétfő esti csapatmegbeszélést. Ugyanakkor a keddi edzés sem a tervek szerint zajlott, mivel Hansi Flick szövetségi kapitány nem tarthatott közös edzést, így a játékosok egyénileg a tréningeztek a szállodában.

Bár be volt oltva, mégis pozitív tesztet produkált Niklas Süle Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Swen Pfortner

Bár Sülén kívül egyelőre nincs más fertőzött a csapatnál, a német lap arról számolt be, hogy a Bayern védője mellett még négy másik játékosra is karantén vár, mivel közeli kontaktnak számítanak. A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) délután bejelentette, hogy Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Jamal Musiala és Karim Adeyemi az a négy focista, akiknek szintén el kellett különülnie a többiektől.

A német válogatott - amely már kijutott a jövő évi katari vb-re - csütörtökön Liechtenstein együttesét fogadja Wolfsburgban, majd vasárnap Örményországban lép pályára a selejtezősorozat zárásaként.

Mindent egy helyen az Eb-ről