Elképesztő mértékű az érdeklődés a Fradi azeri BL-meccse iránt

EURO 2020: Wales training session Euro 2020,Football,Soccer,Turkey,Wales Horizontal
BAKU, AZERBAIJAN - JUNE 14: Players of Wales National Team attend a training session at Tofiq Bahramov Stadium ahead of the EURO 2020 Group A second match against Turkey, on June 14, 2021 in Baku, Azerbaijan. Burak Akbulut / Anadolu Agency (Photo by BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Egészen elképesztő az érdeklődés Bakuban az azeri bajnok Qarabag és a Ferencváros Bajnokok Ligája-selejtezője előtt.

A legrangosabb európai kupasorozat harmadik selejtezőkörének első mérkőzését a Nemzeti Sport információi szerint telt ház, közel harmincezer néző előtt rendezik meg szerdán (azaz holnap), magyar idő szerint 18 órakor.

Az 1966-os Anglia-NSZK vb-döntő híres-hírhedt partjelzőjéről, Tofiq Bahramovról elnevezett bakui nemzeti stadionba két nap alatt adták el az összes jegyet.

Qarabag neve Nagy-Azerbajdzsánt jelent, ideértve az örmények által megszállt területeket, ezért is szereti mindenki a csapatot. És nagyon tisztelik a klub edzőjét, Gurban Gurbanovot, akit az azeri labdarúgás emblematikus alakjaként tartanak nyilván" – mondta a Nemzeti Sportnak a helyi Qafqazinfo.az újságírója, Elsevar Mammad.

A két csapat párharcának visszavágóját augusztus 10-én 20 órai kezdéssel rendezik a Groupama Arénában. A párharc továbbjutója a Bajnokok Ligája-selejtező rájátszásában, míg a vesztese a Konferencia-liga főtábláján folytathatja a szereplését.