Így néz ki most a brutális fejsérülést szenvedő Real Madrid sztárfocistájának a szeme - képek

fbl FOOTBALL Horizontal CHAMPIONS LEAGUE, Antonio Rüdiger
Real Madrid's German defender Antonio Rudiger (bottom) reacts for an injury after scoring the 1-1 goal as Real Madrid's French forward Karim Benzema (top R) looks at him during the UEFA Champions League group F football match Shakhtar Donetsk vs Real Madrid in Warsaw, Poland, on October 11, 2022. (Photo by JANEK SKARZYNSKI / AFP)
Vágólapra másolva!
A címvédő Real Madrid egész meccsen szenvedett a Sahtar Donyeck vendégeként Varsóban, ám végül Antonio Rüdiger utolsó pillanatokban szerzett fejesgóljával elhozta az egyik pontot a a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében rendezett meccsen. Ám könnyen lehet, hogy nagyon sokba került a pontszerzés, ugyanis elnézve a német védő arcát, nagy meglepetés lenne, ha ott tudna lenni a pályán a hétvégi, Barcelona elleni el Clásicón.

A német válogatott védő 1-1-re mentette a találkozót, ám igazán nem tudott örülni a gólnak, mivel ütközött az ukránok kapusával, Anatolij Trubinnal, majd s az arca és a meze is csupa vér volt.

A Marca szerda délután exkluzív fotót készített Rüdigerről, ebből látszik, hogy a sérült rész csúnyán feldagadt, a védő nem tudja kinyitni a bal szemét.

Rüdiger egyébként már a hazaúton is készítetett magáról egy fotót, amit a közösségi oldalán osztott meg.

Rüdiger korábban a repülőn ülve megosztott egy képet Forrás: instagram.com/toniruediger/

A német játékos sérülését elvézve nagyon meglepő lenne, ha pályára tudna lépni a Barcelona elleni el Clásicón.

Egyébként az ukrán együttes kapusa, Trubin sem úszta meg az esetet.

A Sahtar játékosa is a közösségi oldalán jelentkezett egy képpel, ami ugyancsak nem néz ki jól.