Vágólapra másolva!
Örömünnepre készültek a Fradi-drukkerek, gyászos lett a vége, talán így foglalható össze a legrövidebben a szerdai nap legfontosabb sporteseményének krónikája.

A Groupama Arénában 18 ezer szurkoló előtt megtörtént, amire senki sem számított, a Ferencváros kiesett a Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában, miután hazai pályán simán kikapott a feröeri bajnok KÍ Klaksvík csapatától.

Akinek van kedve, ide kattintva megnézheti a gólokat is. Kubatov Gábor rögtön a mérkőzés után azt ígérte, hogy le lesznek vonva a konzekvenciák, és így is történt.

Lisztes Krisztián meccs utáni mozdulatlanságában minden benne van Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Fradi-meccsel nagyjából egy időben azért jó dolog is történt a magyar fociban, Szoboszlai Dominik ugyanis a kezdőcsapatban mutatkozott be a Liverpool első felkészülési mérkőzésén.

Ugyacsak fontos hír, hogy július 19-én, egy hónappal a budapesti atlétikai világbajnokság előtt elindult az Origo vb-aloldala!

Németh Balázs, a világbajnokságot szervező Budapest 2023 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója pedig már a megnyitóról is elárult egy-két részletet.

A fukuokai vizes-vb-n a magyar férfi vízilabda-válogatott nemcsak megnyerte Horvátország elleni csoportrangadót, de egyúttal az is eldőlt, hogy csoportelsőként, egy pihenőnapot nyerve jutott be a negyeddöntőbe.

Volt dráma a Tour de France királyetapján, ahol úgy tűnik, hogy végleg eldőlt az idei sárga trikó sorsa.

A budapesti WTA tenisztornán egy magyar játékos aprócska mozdulata miatt tört ki óriási botrány, ami már a világ legjobbjait sem hagyta hidegen, akik bosszút esküdtek a magyar játékos ellen.

Végezetül egy hamisítatlan ír botrány, főszerepben a botrányhős ketrecharcossal, Conor McGregorral. Érdemes kattintani, mert ilyen sztorit valóban nem mindennap lehet olvasni!