Botrányosan reagált a portugál sztáredző, miután kiállították - videó

Sergio Conceicao, FC Porto
FC Porto's Portuguese coach Sergio Conceicao reacts shouting during the Portugal's Candido de Oliveira Super Cup final football match between SL Benfica and FC Porto at the Municipal Stadium in Aveiro, on August 9, 2023. (Photo by CARLOS COSTA / AFP)
Vágólapra másolva!
A Portugál Szuperkupa döntőjében a Benfica labdarúgócsapata 2-0-ra legyőzte a Portót. A vesztes csapat vezetőedzőjét, Sergio Conceicaót a hosszabbítás utolsó perceiben kiállította a bíró, ám a dühös tréner nem akart levonulni a pályáról.

Di María és Musa is gólt szerzett a második félidő első felében, a Benfica a 68. percben már 2-0-ra vezetett. A Portónak a szépítés sem sikerült a döntőben, és a meccs vége felé az indulatok is elszabadultak, Pepét a 91. percben kiállította a játékvezető.

A hosszabbítás utolsó perceiben is felmutatta a piros lapot a bíró, akkor a Porto reklamáló edzője, Sergio Conceicao jutott a kiállítás sorsára.

A tréner nehezen fogadta el a döntést, és nem akart levonulni a pálya mellől, majd a játékvezetővel történő hosszas vitatkozás után végül távozott a kispadtól,

de menet közben a mellkasát csapkodva fejezte ki elégedetlenségét.

Sergio Conceição refusing to leave the pitch after being shown a red card
by u/CPRIANO in soccer