Így gratulált Szoboszlai Dominiknek a Liverpool az Eb-kijutáshoz - fotó

Bulgária, Magyarország, Eb-selejtező, labdarúgás, bolgár, magyar, válogatott
Szófia, 2023. november 16. Szoboszlai Dominik (k), a magyar, valamint Szpasz Gyelev (b) és Filip Krasztev, a bolgár csapat játékosai a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkőzésen a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott kijutott a jövő évi, németországi Európa-bajnokságra, mivel Bulgária vendégeként 2-2-es döntetlent játszott csütörtökön a zárt kapus szófiai selejtezőmérkőzésen. A nemzeti tizenegy csapatkapitányának, Szoboszlai Dominiknek gratulált a klubja, a Liverpool is. Nem csoda, Szoboszlai Dominik volt a bolgárok elleni meccs legjobbja. 

A Liverpool is gratulált Szoboszlai Dominiknek

A Premier League-ben szereplő

Liverpool a közösségi oldalán gratulált Szoboszlai Dominiknek,

hogy a magyar válogatottal kijutott a 2024-es németországi Európa-bajnokságra. Korábban írtunk arról, hogy tegnap elfeledkezett a klubja a magyar focistáról.

Szoboszlai Dominik szerint inkább jobb, ha csödben marad

"Ahogy megkaptam a labdát a hajrában, egyből a négy évvel ezelőtti, Izland elleni meccs jutott eszembe. Nagyrészt majdnem ugyanúgy csináltam, csak az akció vége nem ugyanaz lett" - emlékezett vissza az M4 Sport kamerája előtt a legutóbbi Eb-kijutásra Szoboszlai, aki ezúttal nem tudott betalálni.

A csapatkapitány hozzátette: ha őszintén kéne beszélnie erről a mérkőzésről, nem biztos, hogy jól jönne ki belőle, így inkább csak örül annak, hogy egyenes ágon kijutottak a kontinenstornára.

Szoboszlai Dominik volt a bolgárok elleni meccs legjobbja Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Attól függetlenül sem csak egy pontot akartunk szerezni, hogy az elég volt.

- mondta Szoboszlai, kiemelve, hogy az utolsó meccs eredményétől függetlenül kivívták a részvételi jogot.

"Remélem, legalább mindenki izgult. Büszke vagyok a srácokra, akikben mindig 120 százalékig bízom" - zárta a Liverpool idegenlégiósa.

A linkre kattintva tekitnhető meg az Eb-t érő öngől.

Az Eb csoportsorsolását december 2-án tartják Hamburgban.