Ronaldo gólt lőtt, majd az ellenfél szurkolóit hergelte - videó

Cristiano Ronaldo
Nassr's Portuguese forward #07 Cristiano Ronaldo gestures during the King Cup quarter-final football match between Al-Shabab and Al-Nassr at the Al-Shabab Club Stadium in Riyadh on December 11, 2023. (Photo by AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo csapata, az al-Nasszr 5-2-re nyert az al-Shabab otthonában a Szaúdi Király-kupa negyeddöntőjében.

Gólgazdag meccsen szerezte meg idei 50., összességében pedig pályafutás 869. találtát Cristiano Ronaldo. A portugál klasszis a 74. percben, 3-1-es állásnál a brazil Otávióval játszott össze, majd a kényszerítő után kilőtte a jobb alsó sarkot.

Az ötszörös aranylabdás sztár mellett a Liverpool korábbi támadója, Sadio Mané is eredményes volt, akárcsak Seko Fofana, Abdulrahman Ghareeb és a 96. percben Mohammed Maran, míg a hazai oldalról Hattan Bahbri és Carlos Junior talált be. A belga válogatott Yannick Carrasco pedig még a 11. percben kihagyott egy tizenegyest.

Cristiano Ronaldo ünnepli idei 50. gólját. Forrás: AFP/Str

Ronaldo beintett a szurkolóknak

A hajárban lecserélt Ronaldo a gólja mellett azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy az ellenfél szurkolóinak mutogatott ki a lelátóra gúnyosan. A 38 éves támadó cinikus mosollyal felemelte a hüvelykujját a közönségnek, majd a fülére mutogatva jelezte, hogy nem hallja jól a hangos füttykoncertet. Nem ez volt az első alkalom, hogy Ronaldo kimutatta a frusztráltságát és megpróbálta elhallgattatni az ellenfél szurkolóit, különösen, amikor Lionel Messit éltették a drukkerek.

Az al-Naszr mellett az al-Hilal és az al Khaleej is továbbjutott a kupában, míg Ronaldo csapata a szaúdi bajnokságban jelenleg második helyen áll hét pont lemaradással az Al-Hilal mögött. Az al-Nasszr pénteken Steven Gaerrard együttesét, az al-Ettifaqot fogadja.