Vágólapra másolva!
A Ferencváros az Európa Konferencia-liga playoffjának első meccsén a nyolcaddöntő kivívásáért lépett pályára az Olimpiakosz otthonában, ahol a görögök végül egy góllal megnyerték a meccset. Dejan Sztankovics, a Fradi edzője szerint maradt esély a továbbjutásra.

„Az első félidő elképesztő volt szervezettség szempontjából, megvalósítottuk, amit terveztünk. Volt esélyünk a gólszerzésre, be is találtunk, centiken múlt a les. Számítottunk arra, hogy lesz változás a második félidőben, sok energiát veszítettünk, de nyomtunk, próbáltuk uralni a meccset. Az utolsó 20 percre talán elveszítettük a szervezettségünket, de ez valahol érthető volt, hiszen az ellenfél jó játékosokat küldött be, de boldog vagyok és büszke a játékosok teljesítményére” – mondta a szerb edző, aki szerint volt pár hibája a csapatának, de a hozzáállásukat méltónak nevezte a Ferencvároshoz.

Csukaricski, Ferencváros, Konferencia-liga
Dejan Sztankovics számít a szurkolók támogatására
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt 

„Minden nyitott, a visszavágón mi leszünk otthon 25 ezer néző előtt. Azt akarom hogy ordítsanak, igaz poklot akarok, a szurkolók segítségével tudunk álmodozni, miért ne”

 – tette hozzá Sztankovics,  aki külön kiemelte, hogy 80 százalékban az történt, amire számítottak és készültek, a többi pedig a nyomáson és a fáradságon múlt, „de ez normális, előfordul, készen fogunk állni a visszavágóra” – mondta az edző az M4 Sport kamerái előtt.