Vágólapra másolva!
A Manchester City kedd este Erling Haaland öt góljának is köszönhetően 6-2-es győzelemmel ejtette ki a Lutont az FA-kupában. A kiütéses siker ellenére Pep Guardiola nem lehetett teljesen elégedett, mert megint megsérült a csapat angol válogatott sztárja, Jack Grealish.

Megint megsérült a Manchester City sztárja

A Manchester City kiütéses győzelmét némileg beárnyékolta, hogy Jack Grealish-t már a 38. percben le kellett cserélni, mert megsérült. 

Az angol válogatott sztár nagyon csalódottan ballagott le a pályáról, és a kispadnál egy melegítőfelsőbe temette az arcát, miközben a csapattársai próbálták vigasztalni. 

Nem beszéltem még az orvosunkkal, de azt hiszem, megint az ágyékával volt problámája. Jó formában érezte magát, de ismét megsérült. Nagyon nehéz szezonja van, a legfontosabb, hogy megfelelően felépüljön" -

nyilatkozta a meccs után Pep Guardiola a 28 éves focistáról, aki különböző sérülései miatt rengeteg mérkőzést kihagyott már ebben az idényben.

Combizomsérülése miatt Grealish-nek már a szezon elején hat meccset ki kellett hagynia, a Premier League eddigi 26 fordulójából mindössze 14 találkozón lépett pályára, és csak elenyésző alkalommal került be a kezdőcsapatba.

Kapcsolódó cikkek