Vágólapra másolva!
Az Újpest elleni elsöprő 5-0-s győzelem után Dejan Sztankovics meglepően higgadtan értékelte a látottakat, és szokásával ellentétben több játékost név szerint is kiemelt a csapatából.

Az Újpest ellen aratott 5-0-s győzelem után Dejan Sztankovics az M4 Sportnak nyilatkozva értékelte a mérkőzést. Szokásával ellentétben ezúttal több játékosát is megnevezte, akik a jól játszó csapatából is kiemelkedtek, a legnagyobb dicséretet talán a két gólpasszt jegyző 19 éves Katona Bálint kapta a szerb edzőtől.

"Gratulálok a játékosaimnak, mert fantasztikus attitűddel álltak hozzá a meccshez, nagyon akartunk, nagyon rendezettek voltunk, pontosan egy ilyen meccset szerettünk volna adni a szurkolóinknak, megköszönve a támogatásukat. Nagyon örülök minden egyes játékosom teljesítményének, említhetném az egyaránt két gólt szerző Vargát és Pesicset, azonban, ha valakiket ki kellene emelnem, azok az egyaránt iszonyatosan nagy teljesítményt nyújtó Wingo és Cissé lennének. 

Külön örülök, hogy Botka, aki egy hónapja nem játszott remekül tért vissza, az ő játéka nagyon fontos a magyar válogatott számára is. Katona Bálint pedig a magyar foci jövője, ebben egészen biztos vagyok.

Az Afrika-kupáról visszatérő Maiga is remekül játszott. De számomra nem meglepetés ez, mert tisztában vagyok a képességeikkel" - mondta Sztankovics. 

Kapcsolódó cikkek: