Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának záró mérkőzésén a címvédő Ferencváros 3-0-ra nyert az utolsó helyen álló Mezőkövesd otthonában, ezzel a Fradi óriási lépést tett a 35. bajnoki címe megszerzése felé. A találkozó után Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke posztolt a közösségi oldalán, és felhívta a figyelmet két hibára, ami a mezőkövesdi stadion eredményjelzőjén volt látható.

Ahogy arról beszámoltunk, a Fradi a bosnyák Stjepan Loncar duplájával, valamint Varga Barnabás góljával nyert 3-0-ra a Mezőkövesd otthonában. 

Azonban a mezőkövesdi stadionban az eredményjelzőre a bosnyák Muhamed Bešić, valamint Szécsi Gergő nevét írták fel – utóbbi a Fradi cserekapusa. A hiba azért is szórakoztató, mert a vasárnapi meccsen egyik játékos sem volt benne a Fradi keretében.

Kubatov Gábor az Instagram-sztorijában osztott meg két képet a hibáról, alá pedig a következőket írta:

„Amikor úgy rúgsz gólt, hogy keretben sem vagy.”

Kubatov Gábor fotója a mezőkövesdi eredményjelzőről
Fotó: kubatov_gabor/instagram

„Kövesden mindegyik gólunkat olyan játékos rúgta, aki benne sem volt a keretben.”

A Fradi annyira erős, hogy már azok is gólt lőnek, akik nem is játszottak
Fotó: kubatov_gabor/instagram

A szépséghiba ellenére így is teljes lehet a ferencvárosiak öröme, ugyanis a háromgólos győzelmükkel öt pontra elléptek a második helyen álló Pakstól, ráadásul Dejan Sztankovics együttese egy meccsel kevesebbet is játszott, mint a tolnai alakulat. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.