Vágólapra másolva!
A Ferencváros labdarúgócsapatának edzője, Dejan Sztankovics múlt héten nem lehetett ott klubja kispadján a Zalaegerszeg ellen megnyert bajnokin, mert a fia betegágya mellett kellett lennie. A szerb edző szombaton azonban ismét ott lesz a Fradi találkozóján, a Kisvárda ellen pedig akár bajnoki címet is ünnepelhet majd a játékosokkal.

Dejan Sztankovics a múlt heti, Zalaegerszeg ellen 3-2-re megnyert meccs ideje alatt Milánóban volt a kórházban ápolt fiánál. Csütörtökön már arról számolt be a Fradi, hogy a szerb edző visszatért a csapathoz, így ott lehet szombati Kisvárda elleni mérkőzésen, amelyen a fővárosi klub bebiztosíthatja a 35. bajnoki címét. Sztankovics a találkozó előtt beszélt a fia állapotáról és a visszatéréséről is.

Ferencvárosi TC - Olimpiakosz Pireusz, FTC, Fradi, Ferencváros, FradiOlimpiakosz, rájátszás a nyolcaddöntőért, UEFA Európa Konferencia Liga, Groupama Aréna, Budapest, 2024.02.22.
Dejan Sztankovics, a Ferencváros vezetőedzője visszatért a csapatához
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

„Először is köszönöm a szurkolóknak, a stábnak, a csapatomnak, hogy velem és a családommal voltak az utóbbi napokban, 

a helyzet napról napra javul. 

A mérkőzés előtti megbeszélésen elmondtam a játékosoknak, hogy bajnoknak kell lennünk! Ez nem csak azt jelenti, hogy a magasba emeljük a trófeát, hanem bajnokként kell játszanunk, bajnokként kell léteznünk a pályán, azzal a szellemiséggel kell játszanunk, amit ez a klub képvisel. Hét meccsünk van még, öt a bajnokságban és kettővel számolunk a kupában. Sok találkozó vár ránk rövid időn belül, minden játékosnak készen kell állnia erre a kihívásra, hiszen 

ha egy ilyen nagy klubban játszol, akkor mindent meg kell nyerned" 

– idézte Dejan Sztankovicsot a fradi.hu.

A Ferencváros a Kisvárda ellen egy győzelem esetén biztosítja be a 35. bajnoki címét már szombaton. A találkozó 17 órakor kezdődik.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek