A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Kedden este a labdarúgó Európa-bajnokság utolsó nyolcaddöntőjében a török válogatott az Eb eddig legjobb meccsén 2-1-re legyőzte az osztrák csapatot, így Vincenzo Montella együttese bejutott a legjobb nyolc közé, ahol a holland válogatott lesz majd az ellenfele. Ezzel kialakult a negyeddöntő párosítása, de ami még ennél is fontosabb, hogy végre úgy beszélhettünk egy meccsről, hogy nem kellett fanyalognunk.

Ha a két csapat népszerűségét nézzük, akkor az osztrák-török párharc korántsem ígérkezett hatalmas derbinek, azonban az Eb-n mutatott korábbi teljesítmények alapján sejteni lehetett, hogy végre egy jó meccset láthatunk majd. 

A találkozó aztán minden várakozásunkat felülmúlta, ugyanis az Európa-bajnokság eddigi legjobb meccsét kaptuk, azonban a végeredmény bombameglepetésnek is nevezhető, ugyanis az Eb-n eddig parádézó osztrákokat kiejtették a törökök. 

A mérkőzés utáni értékelésünkben beszéltünk a törökök remek védekezéséről, az osztrákok támadójátékának hiányosságairól és az Európa-bajnokság eddig legnagyobb védéséről is. 

Aki csak hallgatni szeretné, az itt teheti meg:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!