Vágólapra másolva!
A spanyol válogatott kedden este a labdarúgó Európa-bajnokság első elődöntőjében magabiztos játékkal 2-1-re verte Franciaországot. Az első spanyol találat szerzője Lamine Yamal volt, aki ezzel minden idők legfiatalabb gólszerzője lett az Eb-k történetének. A még mindig csak 16 éves sztárról egy csecsemőkori fotó került most elő, amelyen Lionel Messivel szerepel együtt.

Egészen nyugodtan mondhatjuk, hogy jó napokat fut a kontinenstorna ifjú sztárja, Lamine Yamal. A Barcelona játékosa óriási gólt lőtt kedden a franciáknak és jó eséllyel vasárnap már a 17. születésnapja után egy nappal Európa-bajnoki döntőben szerepelhet.

Előttem az utódom?

A fiatal titán esetében bátran mondhatjuk, hogy a vérében van a futball, elég csak azokat a 16 évvel ezelőtti képeket megnézni, amin a kis Yamalt nem más, mint a már akkor világsztár, 20 éves Lionel Messi tartja a kezében. 

A képek már egyszer körbejárták a nemzetközi médiát, azonban most ismét előkerültek, mint kiderült, 2007-ben Yamal szüleit egy jótékonysági akció, sorsolás keretében választották ki a fotózásra az argentin csillaggal a Barcelona otthonában, a Nou Campban.

Joan Monfort, a fotók készítője azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy 

Messivel nem volt könnyű a közös munka, mert rendkívül zavarban volt a fényképek elkészítése alatt és nem tudta, hogyan fogja meg a néhány hónapos Yamalt.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről