Vágólapra másolva!
A német labdarúgó-válogatott sztárja, az Európa-bajnoság után visszavonuló Toni Kroos őszintén beszélt arról, milyen döbbenetes állapotok uralkodnak Németországban.

A Real Madrid legendás középpályása, Toni Kroos az Európa-bajnokság után többé már nem lép pályára profi futballmérkőzésen, ugyanis már a torna előtt bejelentette a visszavonulását. A 34 éves klasszis egy interjúban elárulta, hogy Spanyolországban szeretne maradni a jövőben, mert a saját hazáját nem tartja eléggé biztonságosnak.

A lányom pár év múlva 14 éves lesz, nem szívesen engedném ki 23 óra után egy német nagyvárosban, ezért is Spanyolországban fogunk élni. Biztonságosabb -

mondta Kroos, aki szerint Németország már nem ugyanaz a hely, ami 10 évvel ezelőtt volt, amikor elhagyta és Spanyolországba igazolt.

A németek sztárja szerint hatalmas probléma, hogy hazájában a migráció folyamatosan jelen van, az Európa-bajnokság pedig ismét megmutatta, Németország mennyire nyitott, de az elmúlt években számos dolog túlzottan kontrollálatlan volt - írta meg a Mandiner, miként vélekedik Kroos a németek helyzetéről.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!