Vágólapra másolva!
A Sacramento Kings kosarasa, Tristan Thompson bocsánatot kért lánygyermeke édesanyjától, Khloe Kardashiantól, mert egy másik nőtől született fiúgyermeke, akinek a létezését szerette volna titokban tartani.

A Sacramento Kings sztárja hivatalosan már három gyermek édesapja. Thompson nyilvánosságra hozta, hogy nemrégiben született egy kisfia egy houstoni nőtől, és bocsánatot kért korábbi barátnőjétől, Khloe Kardashiantól, aki a kislányának az édesanyja.

vagy csalódást okoztam ebben a megpróbáltatásban nyilvánosan és a magánéletben egyaránt" - üzent újszülött gyermeke édesanyjának, Maralee Nicholsnak.

"Nem érdemled meg azt a szívfájdalmat és megaláztatást, amit okoztam neked. Nem érdemled meg, ahogy bántam veled az évek során.

A tetteim nem állnak összhangban az irántad érzett tiszteletemmel" - kért bocsánatot korábbi párjától, Khloétól, aki a világhírű médiaszemélyiség, Kim Kardashian testvére.

Tristan Thompson Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Steph Chambers

"A legnagyobb tiszteletet és szeretet érzem irántad, függetlenül attól, hogy mit gondolsz. Még egyszer, hihetetlenül sajnálom az egészet" - írta Khloénak, akivel tavaly nyáron szakított Thompson.

A tmz.com megírta, hogy újszülött fiúgyermeke édesanyja, Maralee Nichols szerint Thompson korábban 75 ezer dollárt akart adni neki, hogy titokban maradjon a gyermek kiléte. A houstoni hölgy a bíróság elé vitte az ügyet, és elérte, hogy a sztárkosaras nyilvánosságra hozza, hogy ő az édesapa.

Thompson a korábbi üzeneteiben azt állította, hogy az idei NBA-szezon után visszavonul, így munkanélkülivé válik, ezért kevesebb tartásdíjat kellene fizetnie. A sztárkosaras állítólag a bíróságon is szerette volna elérni, hogy teljesen titokban maradhasson az apasága, de nem járt sikerrel. Thompsonnak már három gyermeke van, mindhárom másik nőtől született.