Vágólapra másolva!
Az Aston Villa szuperszexi támadója, a világ egyik legszebb focistájaként számon tartott támadó, Alisha Lehmann éppen Miamiban nyaral. A gyönyörű játékos természetesen nem bírta ki, hogy ne osszon meg a pihenéséről dögös fotókat, persze a rajongók legnagyobb örömére.

Az Aston Villa támadója a floridai Miami tengerpartjáról osztott meg fotókat a követőivel, méghozzá szexi bikiniben pózolva. 

Alisha Lehmann
Alisha Lehmann mindig dögös
Fotó: instagram.com/alishalehmann7/ / instagram.com/alishalehmann7/

Közben Lehmannak beszélnie kell a focista barátjával, Douglas Luizzal is kettejük jövőjéről is, mivel az Aston Villában is játszó brazil középpályás előrehaladott tárgyalásokat folytat az olasz Juventusszal

- írja a The Sun.

Az átigazolás körüli találgatások azonban nem akadályozták meg Lehmannt abban, hogy fürdőzzön a napsütésben. Lime zöld bikiniben pózolt Miami tengerpartján, megőrjítve mindenkit. 

Reggel 8-kor a tengerparton."

- írta a fotók mellé.

Követői gyorsan el is árasztották a kommentszejciót: "Nagyon jól néz ki."; "Olyan gyönyörű."; "Nagyon szép." - sorakoznak az ehhez hasonló hozzászólások.

Douglas Luiz és Alisha Lehmann a 2022-es szakítás után idén év elején élesztették fel újra a kapcsolatukat. Most azonban újra gondokkal kell majd szembenézniük, ugyanis a brazil játékos a hírek szerint nyáron Torinóba teheti át a székhelyét.

A Juventus kész két játékost - Weston McKennie-t és Samuel Iling-Juniort - plusz készpénzt felajánlani Douglas Luizért. A játékos egyébként jelenleg a brazil válogatottal készül a nyári amerikai Copa Americára.

A svájci válogatott Lehmannak jelenleg még két éve van hátra a Villa-szerződésből, tavaly nyáron írta alá a hosszabbítást. A távolság pedig akár újra válságba sodorhatja a sztárpár kapcsolatát. 

Alisha Lehmann, labdarúgás, Aston Villa
Alisha Lehmann, labdarúgás, Aston Villa
Alisha Lehmann, labdarúgás, Aston Villa
Romania v Switzerland: Group G - FIFA Women's WorldCup 2023 Qualifier romania arcul de triumf switzerland women qualifier Horizontal STADIUM WORLD CUP
Alisha Lehmann, labdarúgás, Aston Villa
Alisha Lehmann, labdarúgás, Aston Villa

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!