A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
Vágólapra másolva!
Hátborzongató eset történt a Jet2 légitársaság Teneriféről az írországi Corkba tartó járatán. A gépen rosszul lett egy 69 éves nő, aki a leszállás után meghalt.

Amiért a sportrovatban foglalkozunk a hírrel, annak egyszerű oka van: a tragikus körülmények között elhunyt áldozat ugyanis Rosemary Burns, a skót labdarúgás világában jól ismert Tommy Burns özvegye, írja brit Metro című lapra hivatkozva a Bors.

A 69 éves nő tenerifei nyaralásán lett rosszul, majd haza szeretett volna térni Glasgow-ba, de a repülőúton ismét rosszl lett, emiatt a Jet2 légitársaság gépe az írországi Corkban hajtott végre kényszerleszállást. Hiába volt a gépen két orvos is, akik azonnal megpróbáltak segíteni a nőnek, aki oxigénmaszkot is kapott, és a landolás után hiába érkeztek rögtön a helyszínre a mentők, már nem tudták megmenteni az életét.

Tommy Burns a skót Celtic futballistája volt, aki 1975 és 1989 között hat bajnok címet és öt kupagyőzelmet könyvelhetett el, valamint egy Skót Ligakupát is nyert. Nyolc alkalommal szerepelt a skót válogatottban, játékoskarrierje befejezése után pedig volt a Celtic edzője, sőt 2002 és 2007 között a skót válogatott mellett is dolgozott, 2004-ben néhány meccs erejéig, ideiglenesen ő volt a szövetségi kapitán. 2018-ban bőrrákban halt meg. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!