Nem súlyos Totti és Koller sérülése

Vágólapra másolva!
Mindkét hétfőn kidőlt futballsztár, az olasz Francesco Totti és a cseh Jan Koller is fellélegezhet, ugyanis sérüléseik nem bizonyultak súlyosnak a németországi világbajnokságon.
Vágólapra másolva!

Az olaszok karmestere - aki épphogy felépült februári bokatöréséből - a Ghána elleni mérkőzés (2-0) 55. percében vált ismét harcképtelenné, amikor John Painstil szerelés közben rálépett a lábára.

"Nagyon fájt, és cserét kellett kérnem, de szerencsére csak egy zúzódás lett a térdem alatt. Ez volt az első igazi meccsem a sérülésem óta, és köszönöm Marcello Lippinek, hogy bízott bennem" - mondta az AS Roma kapitánya.

Ugyancsak alaposan ráijesztett híveire Koller, aki az Egyesült Államok elleni meccs (3-0) 43. percében rogyott a fűre, és végül hordágyon hagyta el a pályát. "Az első kórházi tesztek alapján nem deformálódott a térde. Eleinte nagyon súlyosnak tűnt az eset, de most már nyugodtabbak vagyunk" - közölte a cseh válogatott szóvivője.

A 33 éves, csapata első gólját szerző hórihorgas csatárt szintén üldözi a balszerencse: nemrég tért vissza súlyos térdsérüléséből, amelyet még szeptemberben szenvedett el.