Rendőrautókat is összetört a részegen ámokfutó sztársportoló

Washington Wizards v Charlotte Hornets GettyImageRank2 nba Horizontal SPORT BASKETBALL
CHARLOTTE, NORTH CAROLINA - OCTOBER 10: James Bouknight #2 of the Charlotte Hornets reacts following a turnover during the fourth quarter of the game against the Washington Wizards at Spectrum Center on October 10, 2022 in Charlotte, North Carolina. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Jared C. Tilton/Getty Images/AFP (Photo by Jared C. Tilton / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) szereplő Charlotte Hornets tavaly igazolt játékosa, James Bouknight ittas állapotban kezdett autós ámokfutásba az Egyesült Államokban.

A huszonkét éves kosarasra a parkolóban álló autójában aludva figyeltek fel a rendőrök, akik csak megafon segítségével tudták őt felébreszteni.

A szemmel láthatóan ittas állapotban lévő Bouknight azonban ekkor sem tett eleget a rendőri felszólításnak és ahelyett, hogy kiszállt volna, chipset kezdett enni és megpróbált elmenekülni az autójával.

Nem jutott messzire: a saját autója mellett két rendőrautót is összetört, mire megállt.

Bouknightot azonnal előállították, ráadásul a kocsijában egy fegyvert is találtak – igaz, az jogosan volt a birtokában. Ugyan 2500 dollár óvadékért cserében szabadon engedték, de lesznek még következményei az ámokfutásának: novemberben és decemberben többször is bíróság elé kell állnia gyorshajtás, meggondolatlan vezetés és nemtörődömség vádjával.

A csapata azonban egyelőre nem büntette meg, a hajnali, New Orleans Pelicans elleni találkozón 13 percet töltött a pályán.

Forrás