Hogyan beszéljük rá a nőket a szexre?

Vágólapra másolva!
Hányszor látjuk, hogy egy szőke bombázó találkozik a bárban a "férfival", aki egyébként nem éppen Benicio del Toro, és még csak nem is egy hatalmas italkonszern örököse, mégis: az ismeretlen valamit a nő fülébe sutyorog, majd együtt távoznak. Néha alig jutnak el a kocsiig, és már legyőzte őket a vágy. De vajon mi a casanova titka? Az amerikai Playboy munkatársa, Dean Kuipers összeállította a csábítás kiskátéját.
Vágólapra másolva!

Forrás: PLAYBOYAz aranyszabály, ha már az első éjszaka ágyba akarjuk vinni a nőt, éppen olyan, mint a teaceremónia, vagy mint visszatenni a szöget a kézigránátba; azaz egyszerűségénél fogva igen nehéz: a nőnek úgy kell éreznie, hogy megértik, még akkor is, ha minden, amit a férfi ért, csupán annyi, hogy "szexelni akarok veled, és ebből ne csinálj nagy ügyet". A nő ki akarja fejezni magát. A férfinak meg hagynia és vezetnie kell. Így megvédjük a nőt a számára kellemetlen mentegetőzéstől, amiért megtett bizonyos lépéseket. Azokat, amiket mi akartunk. És ami miatt a nő érdekes.

Megéri tehát némi figyelmet szentelni George Clinton bölcsességének: "Szabadítsd fel a szellemet, és az altáj megy utána." Ha a szexi szellemét dicséri, akkor, az alsóbb tájak megszállására szóló felsőbb meghívást ön nyeri el. A dolog sajátos iróniájához tartozik, hogy ehhez ugyanazokat a technikákat kell használni, amelyek kritikus helyzetben talán a majdani házasságát is megmenthetik: meghallgatni, hagyni, hadd vigye a prímet, megnevettetni, hízelegni az ostobább részének, a háttérben irányítani, aztán bevenni a várat.

Ez pedig több, mint becsületes éjjeli munka. Ez tudomány. A nők ugyanis ismerni akarják a fortélyainkat. Amíg úgy érzik, hogy megértik őket, vagy legalábbis szabadok lehetnek, nincs az a belső szabály, amit ne lehetne áthágni vagy megtörni és ebben a két műveletben a férfiak mindig az élen járnak. Minden nő, amikor eljut a margarita-koktél végéhez, bevallja, hogy eddig csupa idióta pasast hülyített csak. De azok a férfiak, akik az alsóneműjükön belülre kerültek, biztosan tudtak valamit. Véletlenül vagy előre eltervezetten, de gyors és biztos utat találtak a legbelsőbb gondolataihoz.

Törje meg a jeget!
A nők nem azért mennek bárokba vagy partikra, hogy a barátnőikkel szórakozzanak, még akkor sem, ha csoportokba verődve járnak. Amelyik ezt mondja, az le akarja rázni. A nők pasikat keresnek. Ha nem így lenne, akkor Csokoládéfüggők Összejövetelét rendeznék valamelyikük lakásában. Miután kiszúrta magának a nőt, aki a barátnőjével mulatozik, jól érzi magát, és láthatólag könnyen táncba vihető lenne, ellenőrizze le a kedélyállapotát, a ruházatát és a társaságát. Vajon miféle lehet? Igazi társasági lény? Földi istennő? Maga ura-menedzser? Pajkos könyvtáros? Jókislány? Fűvel-fával bioszex-típus? Folyton nevetgél vagy a háttérbe húzódva vár valamire? Mit iszik? A barátai hogy viselkednek vele?

Derítse fel az erős pontjait: például ha ráharap az egyik dalra, ami a zenegépből szól, vagy valami epés megjegyzést tesz Monica Lewinsky-re, esetleg könnyen elkacagja magát. Néhány lehetséges gyenge pontot is érdemes megjegyezni, például hogy egy kicsit félénk, vagy ha valamilyen vitában bizonytalannak tűnik. Az ilyen információk később hasznosak lehetnek!

Testi jelek
Sok nő azt mondja, a késztetés, hogy lefeküdjenek egy férfival, teljesen meglepetésszerűen fogja el őket. Megnyomunk egy gombot, és a préda hirtelen végzetesen vonzódni kezd a hozzánk. Ezt azonban nehogy elrontsa azzal, hogy beszélni kezd róla! Ne vegye biztosra a dolgot, de ne is habozzon! Ellenőrizze a fiziológiai jeleket. Ha egy nő elhatározza magát, könnyedén elpirul. Talán a bőr átmelegedése miatt, vagy a feromonok hatása, ki tudja. A nő tagadhatatlanul közelebb húzódik, a tekintete ellágyul, a hangja elmélyül, csakúgy, mint a légzése, ajkai körül mosoly kezd bujkálni. Ha ezeket a jeleket nem is látja, azért még remek esélyei vannak.

A férfiak általában elvétik a legjobban kijátszható ütéseket is. Ha a nő még nem mondott nemet, akkor mindenképp érdemes a pályán maradni. Mérlegeljen: mennyi ideje beszélgetnek? Árt-e, vagy segít, ha még egy pohárral legurít? A nő akar-e még inni? Úgy tűnik-e, hogy ő is vár valamire, egy jelre? Ha még kétségei vannak, kérdezze meg tőle, hogyan érzi magát! Próbálja a beszélgetést olyan pontra juttatni, ahol már a lényegi részről is szó eshet, de kerülje a negatív felhangot: ne mondjon olyasmit, hogy "elegem van ebből a helyből, menjünk máshová". Inkább vezesse be másképp: "erről nagyon jó lenne még többet is beszélgetni, szeretnél esetleg átmenni egy nyugodtabb helyre?".

További cikkelőzetesek a decemberi Playboyból:
Tenison ikrek - Ketten Kubában
Még nem látott fotók magyar Playmate-ekről
Év playmate-je 2002