Kylie Minogue zűrzavaros szerelme

Vágólapra másolva!
Kylie Minogue még a bánatát sem élheti meg magányosan. Mióta kiderült, hogy új szerelme, Olivier Martinez francia színész randizni ment filmbéli partnerével, Angelina Jolie-val, mindenki azt lesi, hogy hogyan reagál erre Kylie. A színésznő úgy döntött, elmenekül Angliából, és elkíséri Martinezt a kanadai forgatásra, hogy közelről ellenőrizhesse.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIKylie Minogue szerelmi élete közügy Angliában. A britek kedvence alig szakított modell kedvesével, máris szerelembe esett a francia szívtipró színésszel, Olivier Martinezzel, aki hollywoodi karrier küszöbén áll. A párról rengeteg kép látott napvilágot a sajtóban, és kapcsolatuk egész addig virágzott is, míg Martinezt lencsevégre nem kapták egy másik szexi sztár oldalán.

A színész épp a Taking Lives című filmen dolgozik, melyben Angelina Jolie a partnere. A lesifotósoknak pedig sikerült megörökíteni, amint Jolie és Martinez egy szabadnapon együtt látogatott el egy baseball-meccsre, melyre a színésznő kisfiát, Maddoxot is magával vitte. A korábban felröppent pletykák, melyek a filmbéli partnerek egyre szorosabb viszonyáról adtak hírt, és a képek már elegendőek voltak ahhoz, hogy Kylie is elbizonytalanodjon.

Eleinte ugyan még azt hangoztatta, hogy "Olivier és Angelina régi barátok, akik most közös filmet forgatnak. Semmi kivetnivalót nem találok ebben." Most azonban úgy döntött, inkább személyesen bizonyosodik meg arról, hogy mi a valóságos helyzet. A hétvégén a londoni Heathrow repülőtéren látták, ahonnan egyenesen a kanadai forgatásra tartott kedvesével, Martinezzel.

Kylie Minogue linkgyűjteményhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/muveszet/zene/mufajok/pop,_rock/pop,_rock_eloadok/kulfoldi_enekesek/Kylie_Minogue

Közben azonban Martinez korábbi barátnője, Mira Sorvino színésznő is hozzátette a véleményét: "Ha Kylie komoly kapcsolatra vágyik, amelyben a két fél elkötelezett egymásnak, akkor Oliviernél zárt kapukat dönget."