A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
HUNMagyarország
14:00VízilabdaHollandia-Magyarország
HUNEszter Muhari
14:10VívásSe-Ra Song-Eszter Muhari
HUNMadarász Dóra | Nandor Ecseki
17:15AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Eddig rosszul használta a tésztaszűrőt, mutatjuk hogyan kell - videó

Rosszul használtad a szűrőt - van egy egyszerűbb módja annak, hogy másodpercek alatt lecsöpögtesd a tésztát,  szűrő, tésztaszűrő
woman separating water from spaghetti with empty silver colander
Vágólapra másolva!
Egy nő a tiktokon megmutatta, hogy hogyan szűri le a tésztát és ezzel sokakat megdöbbentett, ugyanis nem a szűrőbe öntötte a tésztát és a vizet, ahogy általában az emberek szokták. Módszere sokakat meglepett és sajnálják, hogy eddig még nem ismerték ezt.
Vágólapra másolva!

A tészta főzésekor a legtöbb embere a mosogatóba rakja a tésztaszűrőt és amikor elkészült a tészta, akkor abba önti bele a forró vizet és a tésztát.

Bármennyire megbízható és bevált ez a technika, van egy sokkal egyszerűbb és biztonságosabb módja annak, hogy leszűrjük a tésztánkat.

@tiger_lee_uk We learn new things everyday #cooktok#cookingtiktok#cooking#chef#food#foodtiktok#learnontiktok#learnwithtiktok#lifehack#lifehacks#fyp#foryou#foryoupage#viral#trending#mumsoftiktok#tiger_lee_uk♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

A nő a TikTokra feltöltött videójában a szűrőt egyenesen az edénybe helyezte és azzal együtt szűrte le a tésztát. A felhasználók imádták a videót és kommentekben többen is megírták, hogy bárcsak korábban ismerték volna ezt a trükköt.

Korábban már írtunk a tökéletes tészta titkáról és villámgyors pesztós tésztáról is, amiknek az elkészítését megkönnyíti ez a módszer.

Forrás: Mirror

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!