Újra indul a Coedu Tudásháló verseny

Vágólapra másolva!
A tavalyi év után idén ismét megrendezésre kerül a Coedu Tudásháló elektronikustananyag-készítő verseny. A szervezők ez alkalommal határon túli magyar diákokat is várnak a megmérettetésre.
Vágólapra másolva!

November 27-től lehet nevezni a Coedu Tudásháló versenyre. A szervezők december 12-ig várják a 12-19 éves diákokból és felnőtt segítőikből álló, 3-8 fős csapatok jelentkezését a verseny honlapján. A versenyen határon túli magyarok és hazánkban élő külföldiek is indulhatnak. A szervezők közleménye szerint a csapattagoknak nem kell ugyanabban az országban, vagy egyazon településen élniük, továbbá nem szükséges sem egy osztályba, sem ugyanabba, illetve ugyanolyan típusú iskolába járniuk. A verseny kifejezetten támogatja a különböző országokban, településéken, illetve iskolákban tanuló, más-más technikai forrásokkal és hozzáférési lehetőségekkel dolgozó diákok interneten keresztül megvalósuló együttműködését.

A Coedu honlapjahttp://www.verseny.coedu.hu/

A versenyre a nevezés ingyenes. Az internetes erőpróbát idén az Oktopusz Alapítvány rendezi a Coedu Távoktatási Kft.-vel közösen.

A versenyen a csapatok adott témakörökben elektronikus tananyagokat készítenek a Coedu tananyagszerkesztő szoftver, illetve az internet mint információforrás és kommunikációs csatorna segítségével. A verseny 2004 májusáig zajlik, a döntőbe jutott tananyagok ingyenesen hozzáférhetőek lesznek mindenki számára az interneten keresztül.