Mobilon is nézhetjük az RTL Klubot

Vágólapra másolva!
Hétfőtől a Pannon GSM wapportálján keresztül az RTL Klub kereskedelmi tévécsatorna  egyes műsorait is nyomon követhetik az operátor ügyfelei. A szolgáltatás megfelelő mobiltelefonnal, GPRS-adatátvitelen keresztül érhető el.
Vágólapra másolva!

A szolgáltatás keretében többek közt a tévécsatorna legnépszerűbb műsorait és sorozatait - többek közt a Fókuszt és a Barátok közt epizódjait - lehet nyomon követni arra alkalmas készülékkel. Az üzemeltetők tervei szerint a kínálat a későbbiekben a Heti hetes érdekesebb részeivel, illetve az Autómánia műsorral bővül majd ki, s a tervek szerint az RTL Klub mellett a Cool Tv két műsora is elérhetővé válik majd mobiltelefonon.

A különdíj ellenében elérhető szolgáltatás EDGE, illetve GPRS adatkapcsolaton keresztül érhető el, s jelenleg nyolcféle mobilkészülékkel vehető igénybe. Hasonló szolgáltatás a T-Mobile wapos oldalán is elérhető, az utóbbi társaság az adatátvitel díja ellenében a Duna Televízió, a Hír Tv és az ATV műsorába enged betekintést nyújtani megfelelő - Real One Player szoftver futtatására alkalmas - előfizetői számára.