Vágólapra másolva!
A kamerás mobilok egyre komolyabb teljesítményre képesek, úgyhogy vigyázat: ezentúl a profi digitális fotógépek komoly riválisaiként kell velük számolni.
Vágólapra másolva!

Az ilyen kamerás telefonokkal készült fotók már rengeteg különböző kiállítás apropóját adták a világ számos pontján. Az ilyen tematikájú kiállítások leggyakrabban a hétköznapi felhasználók fényképeit gyűjtötték össze. Egy ilyen kísérletre példa a tavaly tavasszal Lausanne-ban megrendezett We are all Photographers Now (Mára mindannyian fotósok vagyunk) című akció.

Forrás: [origo]
Nulla retusálás

Ezúttal egy hivatásos német fotóművész, Guido Karp állította ki egy Sony Ericsson, le K810i Cyber-shot kamerás mobillal készített aktfotóit. A kiállított fotográfiák úgy készültek, hogy a művész egyszerűen felnagyította azokat, de garantáltam semmit sem tett a minőség feljavításáért: nulla retusálás, semmi trükk.

Forrás: [origo]
Sima Sony-promó? Nem, több!

Hogy az akció profi reklámhúzás, intelligens promóció lenne a Sony Ericsson részéről? Tulajdonképpen ez lényegtelen is. A végeredmény teljesen meggyőző, a képek minősége nagyon rendben van. A teljes kollekció egybegyűjtött, nyomtatott változatban The Nudes - Photography with a Cyber-shot mobile címen jelenik meg a közeljövőben.